17 Ekim 2016 Pazartesi

Komili Bebek Bezi Deneyimi




Anne adayları ve anneler için hazırladığım deneyim yazılarımda bu hafta Komili Bebek Bezi’ni konu aldım.  Komili Bebek Bezi ile tanışmam aslında yakın arkadaşlarım sayesinde oldu. 2. bebeklerine Komili Bebek Bezi’ ni kullanıyorlardı ve memnun olduklarını söylemişlerdi. Olumlu geri bildirimin sonucunda ben de kızım doğar doğmaz,  bebek bezi stoklamaya başlamıştım. Farklı bezler denedikten sonra 2 buçuk hafta önce biz de Komili Bebek Bezi’ne geçtik. 

 Komili Bebek Bezi’ nin benim için en büyük özelliği, kızımın cildinin ekstra hassas olmasına rağmen herhangi bir kızarıklık, pişik, tahriş yapmamış olması. Bunun nedeni Komili’ nin, Türkiye'de ilk ve tek olarak, iç yüzeyi zeytinyağı ve krem içeren bebek bezi üretmesi.

Bebek Bezlerinde En Önemli Özellik Sizce Ne?
Bence bir bebek bezinden en önemli kriter emicilik ve kuruluk için geliştirilen bölge, sıvıyı hapsederek kuru bir üst yüzey sağlaması. Bu kuruluk sayesinde ve bacak kısımlarındaki ince lastikler sızıntıyı önlediği için minik kızım gece boyunca huzursuzluk hissetmeden rahat uyuyor. Gün arası uykularında ya da gece uykularından uyanma oranımız çok düştü.

Komili Bebek Bezi’ nin süper esnek ve yumuşak yan bantları kızımın vücuduna uyum sağladı ve gün içindeki hiçbir hareketini kısıtlamadı. Tüm gün yerde yuvarlanırken, emeklerken ve  oyun oynarken de bezinden çok şükür hiç şikayetimiz olmadı.

Aynı zamanda anne dostu bir web sitesi olan www.komilibebe.com.tr adresinde  bebekle ilgili her türlü soru ortalama 48 saat içinde uzman doktorlar tarafından cevaplanıyor. Aklınıza takılan bir konu olursa internetten araştırmak yerine doğru kaynaktan bilgi almak en güzeli.
Kısaca biz artık bebek bezinde Komili’yi kullanıyoruz ve memnunuz. Siz de eğer Komili kullanıyorsanız yorumlarınızı blog postun altına yazarsanız sevinirim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder