2 Ağustos 2016 Salı

Caddebostan’da Magnum keyfi!


Bu sıcak yaz günlerinde dışarı çıkıp dondurma yemek gibisi yok değil mi? Kafelerde oturup dondurma yemek, bu yaz günlerinde cidden çok ferahlatıcı bir aktivite oluyor. Hali hazırda dondurma yaz günlerinde aranan bir yiyecek olduğu için birçok yerde ona ulaşabiliyoruz. Dondurma servisi yapan birçok kafe bulunuyor. Bazı kafeler kendilerine has sunumlar ve çeşitler sunarak insanların dondurma ihtiyacını karşılayan kafeler olmak istiyorlar. Çoğu yerde de bazılarımızın hastası olduğu Algida dondurmalarını bulamıyoruz.
Fakat Caddebostan’da açılan Magnum Store bu sıkıntımızı gidermek için burada! Bağdat Caddesi’nde ki Magnum Store’da kendinize özel Magnum’unuzu yaparak dondurma keyfinize bakabilirsiniz. Dünyada 22 ülkede toplamda 27 şehirde bulunan Magnum Store bu sene 2.yılını kutluyor. Onlarca seçenek arasından dilediğinizi seçerek başka yerde asla ulaşamayacağınız dondurma keyfine varabiliyorsunuz. İnsanlar, İnstagram’da kendi Magnum’larını #BenimMagnumum hashtagi ile paylaşıyorlar. Dilerseniz sizde diğer dondurma severlerin yarattıkları Magnum’lara bu hashtag üzerinden göz atabilirsiniz. Magnum Store’da güler yüzlü çalışanlar dilediğiniz Magnum’u anında hazırlıyorlar. Hali hazırda evinizin aynı başındaki dükkânlardan aldığınız Magnum hazzını kat ve kat daha da yukarıya taşıyacak bu deneyimi mutlaka denemenizi öneririz.
Peki, nedir bu Magnum Store’un olayı?
Magnum Store’un asıl olayı, kendi damak zevkinize göre kendi Magnum’larınızı yaratabilmenizdir.

 

Aşamalar


1 - Hali hazırda bildiğiniz Magnum Classic’in çikolatasız haline dilediğimiz süsleme malzemelerinden istediğimiz 3 tanesini seçiyoruz. Bu süsleme malzemeleri arasında bildiğimiz antep fıstığı gibi geleneksel tatlarımızdan, goji berry gibi alışıla gelmedik ama muazzam 20 çeşit var.
2 - 20 çeşitten dilediğimiz 3 çeşit süsleme malzemesini Magnum’un dondurmasına kapladıktan sonra, süslemeninde üzerine kaplayacağımız çikolatayı seçiyoruz. Seçebileceğimiz 3 adet çikolatamız var.  Classic, Beyaz Magnum ve Sütlü çikolatalardan dilediğimizi seçip süslemenin üzerine kaplıyoruz.
3 – Çikolatadan sonra ise sıra geliyor, son aşamamıza. Son olarak seçtiğimiz çikolatanın üzerine kaplayacağımız sosu seçiyoruz. Bu soslarda da tıpkı çikolatalardaki gibi 3 seçeneğimiz var. Bu 3 seçenek ise Classic, Sütlü ve Beyaz Magnum’dan oluşuyor.
Son aşamayıda tamamladıktan sonra Magnum Store’daki benzersiz Magnum deneyimimize ulaşıyoruz. Bu sıcak yaz günlerinde sizi oldukça mutlu edecek bu deneyimi tadan herkes birbirine tavsiye ediyor. Magnum Store, şuanda dondurma severler arasında yepyeni bir trend olmuş durumda. Bütün dondurma severlerin denemesi gereken bir trend.

Bahsettiğimiz Magnum Store, Caddebostan Mahallesi, Bağdat Caddesi, Hacı Mavuk İş Hanı No: 357, Kadıköy, İstanbul’da bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder